Efi fra Flinterup

DK2004104709
Født d. 04.06.2004 hos os

Far: Leiknir fra Søtofte, DK00104369
Mor: Sæta fra Flinterup, DK99203595

Efi betyder tvivl.
Navnet fik han fordi jeg først troede at han var en hun..., men i dagslys opdagede jeg et vedhæng under maven...

Efi er en tro kopi af sin mor med samme helt specielle farve. Han er 5-gænger.
Efi bliver redet med EE-bid og en Sella sadel med flex-bom og ind imellem med bomløs Eques sadel. Han bliver skoet hver 6. uge af Simon Smed.
Han har allerede været med som håndhest som 3/4 år gammel.

Som 1-årig blev Efi lidt for interesseret i pigerne i flokken, så vi sendte ham på sommerferie hos Mai-Britt Westh ved Osted i 2005, hvor han har tumlet sig med andre unghingste fra midt i maj til oktober.
Efi blev kastreret inden han kom hjem fra ferien. Vi havde ellers været meget i tvivl om han var egnet som hingsteemne, men indså til sidst, at vi ikke var indstillet på de opgaver der følger med at være hingsteejer og vi vil under ingen omstændigheder sælge ham eller leje ham ud.

I sommeren 2008 er Efi blevet til ridehesten, som vi har gået og ventet på! Simone red ham til vha. horsemanship og det betyder, at vi nu har en glad hest med adskilte gangarter, en hest der altid er klar til at komme med og som kan rides med sæde og ben alene! Han kan rides ud alene og i flok og går villigt op i traileren.
I 2009 deltog han i flere stævner og har klaret sig superflot! Han fik en flot 2.plads ved Gæðingakeppni på Nørregård i juni og Simone red DM i Gæðingakeppni på ham i august 2009.

I juli 2009 blev han Fløjdyr ved Hesteskuet i Gørlev med 23 point. Han blev nr.2 i konkurrencen om "Skuets bedste vallak".
I 2011 blev Efi og Simone Sydsvensk mester på Margretehof i Skåne.

Simone rider stadig stævner på Efi ind imellem, men ellers er han min luksus ridehest. Og så har Efi og jeg en forkærliged for at ride på is!
Og så har Efi og jeg en forkærlighed for at ride på is! Det har vi gjort hver vinter i flere år, og har således redet Istølt på skøjtebaner
i Slagelse, Ringsted, Holbæk, Silkeborg og Valby.